Termékek Menü

VDF-KER Nyereményjáték: félévente nyerhetsz egy autót!

Igényeljen bármelyik VDF-KER autósboltban ingyenes előnykártyát vagy újítsa meg a régit és nyerjen! Félévente Öné lehet egy autó, az első sorsolás dátuma: 2018. január 12.

Részvételi szelvény igényléséhez látogassa meg a http://www.ek24.hu/vdfker oldalt, töltse ki az ott található űrlapot, aktiválja az igénylést az e-mailben kapott linken keresztül, majd látogasson el valamelyik üzletünkbe:

  • Avasi Autósbolt: 3529 Miskolc, Szentgyörgy út 64.
  • Diósgyőri Autósbolt: 3532 Miskolc, Andrássy út 46.

Tehát NE a jelenlegi honlapon regisztráljon, hanem a http://www.ek24.hu/vdfker oldalon.


Szeretne több nyereményszelvényt is szerezni?

  • Nézzen be bármelyik plakáttal rendelkező üzletbe, és vásárlási kötelezettség nélkül kap mindenhol egyet.
  • Regisztráljon a www.elony.hu/kutatas oldalon, és kérje meg ismerőseit, hogy segítsenek egy országos felmérésben. Ha kitöltik, akkor nyerhetnek, és Ön minden 10 kitöltés után kap újabb részvételi szelvényt, és a sorsoláson Ön is részt vesz.
  • Ha ismerősei igényelnek előnykártyát, akkor Ön minden előnykártyát igénylő ismerőse, vagy családtagja után kap újabb részvételi szelvényt.

 

FRISSÍTÉS - 2018. január 10.

Egészségügyi okok miatt a 2018. január 12-re meghirdetett sorsolás időpontját ki kell tolni március 23-ára. Tehát a kampányt meghosszabbította a játék szervezője, 2018. március 10-ig tovább gyűjtheti a részvételi szelvényeket a következő gépkocsisorsoláshoz. Köszönjük a megértést!

 

Tájékoztató az előny.hu oldalról átemelve

Miért jött létre az előnykártya?

Magyar vállalkozások összefogtak, hogy közös erővel megpróbálják bemutatni vevőiknek, hogy számukra mennyire fontosak. Megtesznek mindent, hogy  vevőiket maguk mellett tudják tartani, és a multinacionális cégek mellett is talpon tudjanak maradni.

Miért jó ez Önnek?

Mert ez a kiélezett harc a vevőkért az Ön javát szolgálja. Ön az, aki a legtöbb hasznot húzhatja ebből. Önnek biztosítanak előnyt, árengedményt, és értesítik, ha Önnek megfelelő termékek vannak nagy árengedménnyel, vagy olyan újdonság kerül a piacra mely Önt is érdekelheti.

Mennyivel jobb egy olyan üzletben vásárolni, ahová úgy mehet, mintha haza menne, mennyivel jobb ott vásárolni, ahol Önt a nevén szólítják, és ismerik igényeit.

Ez az összefogás közös érdeke Önnek, a kiskereskedőknek, és a szolgáltatóknak. Egy igazi nyer-nyer kapcsolat, ahol mindenki jól jár.

Ön azért, mert minden előnykártya elfogadóhely saját vevőjeként várja Önt, a vállalkozók azért, mert az Ön és az előnykártya tulajdonosok lojalitása miatt sokkal könnyebb a talpon maradásuk a multinacionális cégek mellett.

Miért legyen Önnek Előnykártyája?

Ha Ön már rendelkezik Előnykártyával, akkor:

  • minden Előnykártya elfogadó helyen engedménnyel vásárolhat
  • olcsóbban veheti igénybe a szolgáltatásokat
  • nyerhet a rendszeresen megtartott sorsolásokon
  • ingyenesen kaphat érdeklődési körének megfelelő ajánlatokat sms-ben vagy e-mail-ben

Ne feledje:  Spórolni jó, de nyerni még jobb!

Részvételi szelvény igényléséhez látogassa meg a http://www.ek24.hu/vdfker oldalt, töltse ki az ott található űrlapot, aktiválja az igénylést az e-mailben kapott linken keresztül, majd látogasson el valamelyik üzletünkbe:

További információ kirendeltségeink nyitvatartási rendjéről, elérhetőségeiről: https://vdf-ker.hu/index.php?route=information/contact