Weboldalunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából cookie-kat használ. Az Adatvédelmi irányelvek menüpontban megtekintheted a sütik kezelésének részletes leírását. 

Menü

Patent expressz

Szeretnénk figyelmébe ajánlani patent expressz szolgáltatásunkat, melynek keretében a kis súlyú termékeket, így például a patenteket külön, alacsonyabb díjazású szállítási móddal rendelheti meg.

A kárpitbolhákat és a patenteket az alábbi kategóriában találja: Karosszéria és tartozékai > Kárpitbolhák és patentek

A termékeket természetesen üzleteinkben is átveheti online megrendelés esetén külön szállítási díj nélkül, de a regisztrált vásárlókra vonatkozó 10 százalékkal kedvezőbb áron, valamint postázást is kérhet előre utalással és utánvéttel az alábbiak szerint:

Kis súlyú termékposta előre utalással (1 kg-ig)
Ezen szállítási mód kizárólag kevés darabszámú, kis súlyú termékek rendelésekor választható, ide értve például a patenteket. Amennyiben a megrendelés összsúlya az igénylés leadásakor (vagy utólag telefonon/e-mailben történő kérés alapján hozzáadott termékkel) átlépi az 1 kilogrammos határt, úgy a szállítási díj automatikusan a "Házhozszállítás futárszolgálattal előre utalás esetén" pontban feltüntetett összeg szerint kerül elszámolásra.
Díj: 1190,- forint

Kis súlyú termékposta utánvéttel (1 kg-ig)
Ezen szállítási mód kizárólag kevés darabszámú, kis súlyú termékek rendelésekor választható, ide értve például a patenteket. Amennyiben a megrendelés összsúlya az igénylés leadásakor (vagy utólag telefonon/e-mailben történő kérés alapján hozzáadott termékkel) átlépi az 1 kilogrammos határt, úgy a szállítási díj automatikusan az "Utánvétes házhozszállítás futárszolgálattal" pontban feltüntetett összeg szerint kerül elszámolásra.
Díj: 1.980,- forint