Weboldalunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából cookie-kat használ. Az Adatvédelmi irányelvek menüpontban megtekintheted a sütik kezelésének részletes leírását. 

Menü

Rozsdaátalakító Brunox Epoxy spray 400ml (rozsdamentesítő rendszer)

Ár:
9.820 Ft
Rozsdafesték és alapozó egyben. A termék semlegesíti a rozsdát. A BRUNOX® Epoxy a vassal és a rozsdával egy fémorganikus vaskomplexumot alkot. A keletkező fekete, nagyon kompakt és ellenálló védőréteg hosszantartó korrózió elleni védelmet biztosít és a benne található epoxigyantának köszönhetően egyben alapozóként is szolgál.
Cikkszám: 5287400
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

A fellazult rozsdát, szennyeződést és a rozsda áltat átjárt festéket el kell távolítani (drótkefével, csiszolópapírral, nedves- vagy homokfúvással). A rozsdaport le kell fújatni vagy mosni. A DIN 55928 4. rész ST 2 vagy igény szerint SA 2 1/2 szabvány szerint kell rozsdátlanítani. A salak és a rozsda kizárólag a pórusok elszíneződése következtében megjelenő enyhe árnyékoltság formájában maradhat látható. Ezenfelül a rozsdátlanított acélt por- és zsírmentesíteni is kell.
Erősen rázzuk fel a BRUNOX® Epoxy Sprayt.
2-4 rétegben (a rozsdásodás szintjétől függően), bőségesen hordjuk fel a BRUNOX® Epoxy-t ecsettel, hengerrel, szórópisztollyal vagy pumpás eljárással.
Spray: kb. 25 cm távolságot betartva permetezzünk.
Esetlegesen hígítható - 10 % acetonnal (normális esetben nincs rá szükség).
Esetlegesen beégethető - 180 Cº-ig.
Alkalmazási hőmérséklet: BBRUNOX® Epoxy Spray kizárólag 10 Cº felett, Ipari minőségu BRUNOX® Epoxy kizárólag 5 Cº felett.
A munkaeszközöket általános hígítóval tisztíthatjuk. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!