Weboldalunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából cookie-kat használ. Az Adatvédelmi irányelvek menüpontban megtekintheted a sütik kezelésének részletes leírását. 

Termékek Menü

Széchenyi 2020

"Gyakornoki program megvalósítása a VDF-KER Kft-nél" címmel cégünk vissza nem térítendő 100%-s támogatásban részesült 6.9Millió forint összegben 2017.09.01-2018.10.16 időszakban Magyarország Kormánya és az Európai Szociális Alap jóvoltából. Azonosító szám: GINOP-5.2.4-16-2017-02293

 Projekt bemutatása:

A VDF-KER Kft 1996-ban alakult, autóalkatrész kis- és nagykereskedelem tevékenységi körrel. 1999-ben megvásároltuk a jelenlegi telephelyünket, székhelyünket Miskolcon, ahol jelenleg is működünk. 2015-ben nyitottuk meg második miskolci üzletünket, az Avas városrészben. A nagykereskedelmi üzletág jelenleg leépülőben van, mivel a kiskereskedelmi tevékenységre összpontosítunk. A cégben pillanatnyilag 5 főállású és 1 mellékállású munkatárs dolgozik.

A projekt keretén belül 2 fő gyakornokot alkalmaztunk, informatikus munkakörben. 2013-tól webshopot is üzemeltetünk, jelen vagyunk az online kereskedelmi felületeken is. Most már a forgalmunk 10%-át adja a webshop, de ez csak kapacitáshiány miatt ennyi, lehetne 50% is. Ez a fő fejlesztési csapásvonal, ebben a folyamatban számítunk jelentősen a gyakornokokra, fő feladatuk, hogy kidolgozzák és megvalósítsák az offline-online egységek real-time összekapcsolását, a megfelelő infrastruktúrális hátteret, a felhő-alapú adatkezelés bevezetését, remarketing rendszer technikai bevezetését. A mindkét gyakornok OKJ 5448105 „műszaki informatikus” képesítéssel rendelkezik.

A munkájukat és a csapatba való beilleszkedésüket illetve a gyakornoki program kapcsán felmerülő adminisztrációs feladatok ellátását Galamb László eladó és üzletvezető a VDF-ker KFT informatikai rendszerének felelőse látta el. László a Debreceni Egyetem Gépészmérnök karának hallgatója volt e mellett Logisztikai ügyintézői OKJ s képesítéssel rendelkezik. Mind emberileg mind szakmailag alkalmasnak tartjuk, hogy a tudását és szakmai tapasztalatát melyet a cégünknél eltöltött 6 év alatt szerzett megfelelően átadja a fiatal gyakornokoknak.

Köszönjük a támogatást Magyarország Kormányának és Az Európai Szociális Alapnak!