Weboldalunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából cookie-kat használ. Az Adatvédelmi irányelvek menüpontban megtekintheted a sütik kezelésének részletes leírását. 

Menü

Születésnapi rajzverseny: Álomautó

25. születésnapunk alkalmából rajzversenyt hirdetünk: 6-12 év közti gyermekek nevezhetnek, fejenként egy darab alkotással 'Álomautó' témakörben. A munkák benyújtására 2021. szeptember 30-ig van lehetőség. 

 

 

Minden gyermek fejében létezik egy úgynevezett "álomautó", aminek a büszke birtokosa szeretne lenni egyszer, ha felnő. Ezt az álomautót sokszor könnyebb valamiképpen ábrázolni, lerajzolni, mint elmagyarázni... Erre buzdítunk Titeket mi is! 

25. születésnapunk alkalmából egy rajzversenyre invitáljuk a 6-12 év közti gyermekeket, akiknek lehetőségük nyílik megmérettetni alkotásaikat az értékes főnyereményért: egy élményautózásért Szabó Gergő Ladaracing versenyzővel, a 9. Total Wagon Ladaracing AllStar Gála Amatőr látványkategória nyertesével!

Az alkotások leadására kizárólag személyesen, a VDF-KER üzletinek nyitvatartási idejében van lehetőség.

A pályamunkák azonosítására az ún. 'rajzverseny belépő' webshopból történő megrendelésével van lehetőség. Kérjük, hogy a pályamunka leadása előtt adja le webáruházunkban a megrendelést a megnevezett termékre, és az így kapott rendelésszámot a rendelést visszaigazoló emailből a készítő nevével együtt tüntesse fel az alkotás hátlapján.

A verseny végén két nyertest hirdetünk: egy főt a VDF-KER Kft. vezetősége választ ki, a másik pedig a Facebook-oldalra feltöltött képek közönségszavazása alapján dől el, a legtöbb 'Tetszik' szavazat alapján.

A verseny 2021. augusztus 30-tól 2021. október 30-ig tart.

Nevezési és leadási határidő: október 15. 16 óra

 

 

Részletes szabályzat

 

1. A nyereményjáték szervezője

Az 'Álomautó' rajzverseny (a továbbiakban: verseny) szervezője a VDF-KER Kft. (székhely: 3532 Miskolc, Andrássy utca 46.; cégjegyzékszám: 05-09-004987; adószám: 11389910-2-05; a továbbiakban: szervező). A nyertes kiértesítését és a nyeremény átadását a szervező kezeli.

2. A versenyben résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden 6-12 év közötti gyermek, aki hozzátartozói engedéllyel és magyarországi tartózkodási vagy lakhellyel rendelkezik. A játékban nem vehetnek részt a játék lebonyolítását végző szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az egyéb, a lebonyolításban közvetlenül részt vevő személyek és azok közeli hozzátartozói. A versenyzőnek a részvételhez érvényes rendelést kell leadnia a 'Rajzverseny belépő (továbbiakban: belépő) nevű termékre, ami jelképes összegért, személyes átvételi móddal rendelhető. A belépő fiktív terméket képvisel, valós érték nincs mögötte. A versenyző a belépő megvásárlásával elismeri, hogy teljes körűen megismerte a szabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a versenyző a szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a versenyben nem jogosult részt venni, illetve a versenyző automatikusan kizárásra kerül. A verseny lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen szabályzat szerint történik.

3. A versenyben résztvevő alkotások

A rajzok javasolt mérete: A4 vagy A5. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az ettől lényegesen nagyobb vagy kisebb rajzok tárolása nehézségekbe ütközhet. Bármilyen egyedi elképzelés alapján készített alkotás versenyezhet, ami a VDF-KER Kft. által meghirdetett 'Álomautó' témakörhöz kapcsolódik. A részvételhez szükséges eszközök, alapanyagok beszerzése, a pályamunka elkészítése a versenyző felelőssége.

Amennyiben a benyújtott alkotás nem felel meg a versenykövetelményeknek (úgy mint a készítő életkora vagy az alkotás témája), úgy a versenyből kizárható.

4. A verseny időtartama

A verseny 2021. augusztus 30. 00 óra 00 percétől 2021. október 30. 23 óra 59 percig tart. Az alkotások leadásának határideje 2021. október 15. 16 óra 00 perc.
A szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a versenyt – akár annak időtartama alatt is – egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. A szervező jogosult bármely versenyzőt a versenyből kizárni, különösen, ha a verseny kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely versenyző a verseny lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon, többek között egy másik versenyzővel szemben rosszhiszeműen jár el. A jelen szabályzat módosítását, illetve a verseny esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a szervező közzéteszi a https://www.facebook.com/VDFKER oldalon, a versenyzők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

5. A verseny menete

a) A versenyben való részvételhez adjon le online megrendelést a rajzversenyhez tartozó belépőre. A vásárlás jelképes összegért történik, létező termék nem áll mögötte, a rendelés kizárólag a versenyző azonosítására szolgál. A rendelés leadásához regisztráció nem szükséges. A belépő a webshopban a baloldali kategórialistában a '25. születésnap' termékkategória alatt érhető el.

b) Készítsen egyedi ötlete, elképzelése alapján bármilyen rajzot, ami a VDF-KER Kft. által meghirdetett 'Álomautó' témakörhöz kapcsolódik.

c) A munkát, melynek azonosítására a belépőre leadott rendeléshez tartozó rendelésszám szolgál, személyesen adhatja le a VDF-KER Kft. boltjaiban, nyitvatartási időben. Ezen információkról a weboldalon a Kapcsolat fülön tájékozódhat.

d) A versenyre való nevezés után a VDF-KER Kft. Facebook oldalán (www.facebook.com/VDFKER) kerülnek kihelyezésre a benevezett pályamunkák. 2021. október 1. 08 óra 00 perctől 2021. október 30. 23 óra 59 percig lehet a fényképekre szavazni azok kedvelésével. Minden felhasználó egyszeri szavazatra jogosult. 2021. november 04-én honlapunkon és Facebook-oldalunkon tesszük közzé a nyertesek nevét. A Facebookon legtöbb szavazatot kapott, illetve a VDF-KER Kft. vezetősége által közönségdíjasnak meghirdetett alkotás nyeri meg a rajzversenyt. Amennyiben a nyertesek 10 munkanapon belül nem reagálnak a megkeresésünkre, akkor a 2. helyezettet illeti meg a nyeremény. A pótnyertes értesítésére és a kapcsolatfelvételre a nyertesre vonatkozó szabályok alkalmazandóak.

5.2 Nyeremények

A verseny végén, 2021. november 04-én kerül kihirdetésre a legtöbb szavazatot kapott és a VDF-KER által közönségdíjasnak ítélt alkotás, akik megnyerték a versenyt. A nyertesek jutalma az egyedi igények alapján egyeztetendő élményautózás Szabó Gergővel, a Ladaracing díjnyertes pilótájával. 

5.3 A nyeremény átvétele

A szervező a nyertes nevét a VDF-KER Kft. honlapján és Facebook-oldalán teszi közzé. A nyertesnek 10 munkanapja van válaszolni a VDF-KER Kft. megkeresésére, melyet a szervező a versenyző által megadott elérhetőségek alapján kísérel meg. A nyeremény beváltása a továbbiakban egyénileg, a VDF-KER Kft. és Szabó Gergő vagy egy, a Szabó Gergő képviseletét ellátó személy segítségével történhet. 

6. Adatkezelés

A VDF-KER kijelenti, hogy a jelentkezők által megadott adatokat harmadik fél részére nem adja ki, valamint marketingcélú megkeresésekre fel nem használja. Aki csak a részvétel céljából hoz létre fiókot a VDF-KER webshopjában, annak az adatai a verseny végeztével törlésre kerülnek. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár. A versenyben résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy rajzuk és a készítőjük neve megjelenhessen a VDF-KER Kft. online felületein.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog jatek